TR - EN

BİZDEN HABERLER

Kocaeli Sanayi Odası'ndan Akplas'a Performans Ödülü

Kocaeli Sanayi Odası'ndan Akplas'a Performans Ödülü

Günümüz dünyasında farkı oluşturan kuruluşlar, sadece iş sonuçlarıyla değil çevreye, topluma ve sosyal yaşama katkılarıyla da marka değerini yükselten, kazanımlarını ve başarılı iş sonuçlarını tüm çalışan, paydaş ve müşterileri ile paylaşabilen vizyonerler olarak da tanımlanmaktadır.

Bu amaçla 2008 yılından bu yana Kocaeli Sanayi Odası önderliğinde, “Sanayi Kuruluşları Sektörel Performans Değerlendirme” ödül organizasyonu tüm Marmara Bölgesi’ni kapsayacak şekilde düzenleniyor. Organizasyona başvuru yapan firmalar 7 farklı kriterde değerlendiriliyor.

Kocaeli Sanayi Odası’nın başarılı sanayi kuruluşlarını ödüllendirmek amacıyla bu yıl 9’uncusunu düzenlediği ‘Sektörel Performans Değerlendirme Ödülleri’ sahiplerini buldu.

Sektör Ödülleri dalında Plastik ve Kauçuk Ürünleri Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş kategorisinde firmalarımızdan Akplas Plastik Kalıp San. ve Tic. A.Ş. ödül almaya hak kazanmıştır. Ödülü firmamız adına Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa BÖYET’ e, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar YENİGÜN takdim etti. Tüm Akplas çalışma arkadaşlarımızı tebrik eder,  başarılarının artarak devamını dileriz.

Organizasyon için başta Kocaeli Sanayi Odası Başkanımız Sayın Ayhan Zeytinoğlu’ na ve emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara da Akplas ailesi olarak teşekkür ederiz.